HET BESTUUR (MOZ-I)

Henk van den Boom

Henk van den Boom (voorzitter)
“Privé rijden we al 10 jaar op groen gas en hebben we een zonneboiler plus zonnepanelen op ons dak. Als lid van het Marin Management heb ik gepleit voor het benutten van onze daken voor zonnepanelen. Nu de ‘Marin op Zon Co-operatie’ is gerealiseerd wil ik me inzetten voor alle leden van onze co-operatie om deze samenwerking voor de productie van groene energie tot een succes te maken”.

innitiatiefnemer wageningen op zon Frank ZegersFrank Zegers (penningmeester)
“De toekomst van onze energievoorziening is voor een belangrijk deel gelegen in lokale duurzame opwekking is en ik wil daar samen met anderen graag een bijdrage aan leveren. Als adviseur werk ik al ruim 25 jaar aan duurzame energieprojecten en die ervaring komt goed van pas. Het is mooi dat we na het eerste project van Wageningen op Zon nu bij Marin het tweede burgerproject hebben kunnen realiseren”

foto Jelle de Gruyter

Jelle de Gruyter (secretaris)
“Ik kwam in 1971 naar Wageningen om bosbouw te studeren maar werd grafisch vormgever, mede-oprichter van GAW ontwerp+communicatie en mede-eigenaar van het Schip van Blaauw. Ik zat voor GroenLinks vier termijnen in de gemeenteraad en ben actief bij activiteiten als: Goed Gesprek onder de Linden, Science Café en Woensdag -Debatdag in de bblthk en de Stichting Nationaal Erfgoed Hotel de Wereld. Ik hou van hardlopen en wandelen/klimmen in de bergen.