geldGROENwassen

Actie geldGROENwassen

2-12-2014. De geldGROENwas-actie bij natuurslagerij Keijzer was een groot succes: samen met hun klanten spaarden de natuurslagers voor zonnepanelen. In ruil hiervoor kregen klanten waardebonnen met een bonus. De slagerij heeft de zonnepanelen al geïnstalleerd. Coöperatie Wageningen op Zon kan met een bijdrage van de gemeente  meer Wageningse winkeliers ondersteunen met geldGROENwassen.

logo geldGROENwassen

Coöperatie Wageningen op Zon stimuleert de toepassing van zonne-energie in Wageningen. Naast de realisatie van een zonnecentrale voor burgers bij het Marin ondersteunt de coöperatie ook Wageningse ondernemers die interesse hebben in de opwekking van zonne-energie (op hun eigen dak of op het dak van MARIN via Wageningen op Zon) of in energiebesparende maatregelen als LED verlichting. Dat gebeurt samen met geldGROENwassen en de gemeente Wageningen.

Klanten kunnen via geldGROENwassen winst maken én hun favoriete ondernemer helpen om te investeren in duurzame maatregelen. De ondernemer profiteert van een lagere energierekening en ziet de klant regelmatig in zijn winkel verschijnen. De klant wordt beloond wordt in de vorm van extra boodschappen.

Natuurslagerij Keijzer & van Santen was met groot succes de eerste deelnemer in Wageningen. De klanten kochten in de slagerij 6 waardebonnen voor de prijs van 5. Ze betaalden €100,- maar kregen hier €120,- aan waardebonnen voor terug! Deze waardebonnen kunnen in 6 kwartalen bij de slagerij ingewisseld worden. De slagerij heeft het geld geïnvesteerd in een zonne-energiesysteem op het dak van de slagerij. Zo is het geld GROEN gewassen! Binnen enkele dagen waren alle waardebonnen verkocht en was het kapitaal bij elkaar voor de zonnepanelen. De zonnepanelen die de slagerij duurzamer maken en de kosten helpen verlagen zijn inmiddels geïnstalleerd.

Informatie over geldGROENwassen vindt u op www.geldgroenwassen.nu