geldGROENwassen bij Wageningse winkeliers

logo geldGROENwassen Coöperatie Wageningen op Zon stimuleert de toepassing van zonne-energie in Wageningen en ondersteunt Wageningse ondernemers die willen investeren in zonne-energie op hun dak. Wageningen op Zon doet dat samen met het landelijke geldGROENwassen initiatief. De eerste deelnemer in Wageningen aan geldGROENwassen is Slagerij Keijzer & Van Santen.
Hoe werkt geldGROENwassen?
Via geldGROENwassen kunt u winst maken en tegelijkertijd uw favoriete buurtondernemer helpen om te investeren in duurzame maatregelen. De buurtondernemer profiteert van een lagere energierekening en ziet u regelmatig in zijn winkel verschijnen, terwijl u beloond wordt in de vorm van extra boodschappen. Bedrijven en instellingen door het hele land doen mee.
Natuurslagerij Keijzer & Van Santen bijt in Wageningen het spits af met geldGROENwassen. Hoe het werkt? Dit najaar kunt u in de slagerij 6 waardebonnen kopen voor de prijs van 5. U betaalt dus ineens €100,- maar u krijgt hier €120,- aan waardebonnen voor terug! Deze waardebonnen kunt u in 6 kwartalen bij de slagerij inwisselen. De slagerij investeert het geld in een zonne-energiesysteem op het dak van de slagerij. En zo wordt ons geld GROEN gewassen! Doet u ook mee?